Etiquetes

diumenge, 4 de desembre del 2016

"EL ELEGIDO"


Aquesta és la sinopsi de la pel-lícula, obtinguda de Filmafinity:

"Espanya, 1937. Un jove oficial republicà anomenat Ramón Mercader és reclutat pel servei d'espionatge soviètic per participar en una missió d'alt secret ordenada pel propi Stalin: assassinar a León Trotsky, a qui considera un traïdor. Després de preparar-se a Rússia, Ramón deixa la seva vida i viatja a París sota una nova identitat, la d'un belga adinerat anomenat Jacques Mornard. Allí coneix a Sylvia, una jove trotskista, qui no trigarà a ser seduïda per Jacques. En 1940 es retroben a Mèxic, país en el qual Trotsky viu exiliat. Ramón diu refugiar-se de la Guerra que assola Europa i Sylvia treballa com a secretària de Trotsky. Aliena als veritables plans del seu estimat, Sylvia li obre les portes de la seva vida i li introdueix en el cercle íntim del seu objectiu"

Un relat històric molt ben explicat a través d'aquest film. La interpretació, l'ambientació i la tensió que el propi relat comporta mereixen un fort aplaudiment.
El tràiler:

2 comentaris:

  1. D'aquest film he llegit varies crítiques, potser per estar més insert en els circuits comercials. El deixen bé, en general.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les bones crítiques, per a mi, son merescudes. És una llàstima que bones pelis que a més donen a conèixer detalls interessants de l'historia, durin tan poc a la cartellera.

      Elimina