Etiquetes

dimecres, 23 de desembre del 2015

"HOSTIANDO A M" D'AGNÈS MATEUS


A poquíssims dies dels atemptats terroristes de París, vaig assistir a la representació d'aquesta obra de teatre a la Sala Hirosima de Barcelona.

El tema: sobre la violència. Una qüestió que afecta tanta gent, d'una manera o d'un altre i de la que gairebé ningú se'n lliure.

"Hostiando a M" és el primer treball com a creadora d'Agnès Mateus, perfomer i artista multidisciplinar que ha treballat amb el Col·lectiu General Eléctrica, Roger Bernat, Rodrigo García i Juan Navarro. Va ser la gran revelació de la programació de "L'Antic Teatre al GREC 2014", amb gran èxit de crítica i públic en la seva estrena.

És un espectacle que ens parla de la violència quotidiana, de la violència institucional, de la policial i de la de gènere. Una sacsejada a l'anestèsia de la societat davant de totes les injustícies econòmiques i socials,

Original, vibrant i plena de sentit. L'artista acaba esgotada per l'enorme esforç físic que fa sobre l'escenari. El públic impactat per la posada en escena, les paraules, la música i els trets que veu sortir de la boca d'una pistola encarada a ell.

Aquí podeu veure un petit resum:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada