Etiquetes

diumenge, 23 de setembre del 2012

"EL AMOR ES UN JUEGO SOLITARIO" de Esther Tusquets




Després d'haver llegit "Correspondencia Privada" de la mateixa autora, que em va agradar molt, he llegit aquesta novel-la editada al 1996 i premiada amb el "Ciutat de Barcelona".

Tres son els protagonistes.Una dona en la dècada dels trenta anys, guapa, rica i avorrida, un noi, poeta i snob, i una noia molt jove i ingènua.

A partir de les ansies de experiències "ardoroses" de la  més gran de les dones, es produeixen i reprodueixen situacions d'una gran activitat passional que completen un ampli catàleg (hetero, homo, unes engrunes de sado i un fastuós "ménage á trois") pròpies d'una bona novel-la eròtica; tot però en mig de les reflexions d'uns i altres sobre el que els  està passant,i sempre, però, lliures de prejudicis de qualsevol mena.

L'amor, la por a la soledat, el goig per gaudir dels sentits, la por a deixar d'experimentar aquest goig, etc. arrodoneixen el llibre.

1 comentari:

  1. M'agrada el teu comentari, que és com un trailer i val per fer-se una idea del llibre. He llegit de l'Esther: Habíamos ganado la guerra y Con la miel en los labios. Guardo molt bon record de tots dos llibres i quan ara fa poc ens va deixar em van agafar ganas de tornar-los a fullejar, cosa que encara no he fet. Es que tenim tanta feina!

    ResponElimina