Etiquetes

dilluns, 12 de setembre del 2011

Entrevista radiofònica a Mossèn Ballarin - Setembre 2011

Un capellà amb una gran personalitat. En aquesta entrevista, als seus 91 anys, parla de política, de religió, explica anècdotes, comenta les seves vivències amb personatges públics, etc.

Dura quasi una hora... a mí s'em va fer curta.







2 comentaris:

  1. Et felicito per aquesta nova iniciativa.
    El llibre que recomanes no crec que el pugui llegir donada la pila que tinc fent cua.
    L'entrevista amb mossèn Ballarin no té desperdici, i més ara que he llegit Mossèn Tronxo. M'han quedat gravades algunes frases:"tinc el carnet de boig no perillós", "no m'agrada parlar del Papa...és un carallot com jo però que ha arribat a dalt", "vaig seure a la porta del Vaticà per aón entra el bestiar gros" etz.
    Fa poc el vaig veure entrar en un portal de Gral. Mitre a prop d'aón viu en Pujol, arrossegant una maleta de rodes, vaig pensar que es deuria sentir desubicat en mig del tràfec, i se'm va escapar un somriure de complicitat.
    Et felicito de nou.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcieS, JOSEP LLUÍS.
    Les frases d'en Ballarín son sorprenents i en la majoria de casos plenes de la saviesa irònica que tenen els homes molt viscuts, com les que tu assenyales.
    Tinc la sort de que el meu pare era "fan" d'ell i retallava totes les columnes que setmanalment publicava a l'"Avui". Algun dia les escanejaré...
    Sobre el llibre, quan acavis el que estan a la qua posa'l a continuació.Està força bé. Es pot considerar, en molts moments una autèntica novel-la histórica. La Grandes s'ha documentat a fons i, a més, està molt ben escrita.

    ResponElimina