Etiquetes

dilluns, 27 de novembre del 2017

"ITIMAD", DANSA, MÚSICA I POESIA


Un espectacle vibrant que arriba a movilitzar totes les fibres sensibles de l'espectador. Entre els actes programats dintre la XXIV Setmana Cultural "Gràcia amn el Pròxim Orient i l'Iraq" es va representar a l'escenari de la Sala d'Actes del Centre Cícic La Sedeta aquesta obra, per part de la Companyia Un Sol Traç & Nur Camerata.

Un espectacle que ofereix danses i músiques d' Orient i d'Occident, que es fonen per reconstruir la vida i obra de la que va ser reina de Sevilla, Ishviliyya, Itimad en Al Andalús, esposa del poeta rei Al Mutammid. Itimad, musulmana,  va viure al marge dels tòpics de la seva posició i de la seva època: va ser reina i bogadera, poetessa, mecenes, humil, lleial i rebel.

Al Andalus es presenta com el que va ser; bresol de ciència, tolerància, poesia, bellesa i interculturalitat.

Sensacionals tots els integrants: Pedro Berruezo (veu, guitarra, mandolina argelina, arxillaüt i percussions); les tres ballarines, extraordinàries en tot: moviments, expressivitat i coordinació: Virginia Joëlle, Dori Bermúdez i Rut Rigat. Maia Kanaan (veu, viola i percussions) i Jordi Ortega (violoncel).

Si algun dia la veieu programada, on sigui, no us la perdeu.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada