Etiquetes

dilluns, 31 de juliol del 2017

"DESPRÉS DE LA TEMPESTA"

Sinopsi : "Malgrat haver començat una prometedora carrera d'escriptor, Ryota va de desil·lusió en desil·lusió. S'ha divorciat de Kyoko i gasta tots els diners queguanya com a detectiu privat apostant en les carreres, per la qual cosa finalment no pot pagar la pensió alimentària del seu fill d'11 anys, Shingo. Ara Ryota intenta guanyar-se novament la confiança dels seus sers estimats i formar part de la vida del seu fill. La situació no sembla fàcil, però un dia un tifó obliga a tota la família a passar una nit junts. FESTIVAL DE CANNES (SECCIÖ: UN CERTAIN REGARD)."

M'agrada contemplar com les reaccions als problemes familiars es viuen i s'afronten d'una manera similar en diferentes societats i cultures. 

El que senten els protagonistes (marit, muller, fill i mare de l'home), com ho tracten, els seus dubtes i reaccions, estan explicades amb naturalitat i serenitat. La que transmeten els personatges. Ritme oriental, pauses, poc contacte físic entre persones, veu baixa i gestos de respecte i educació vers els altres.

El tràiler:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada