Etiquetes

dijous, 18 de maig del 2017

BIG MAMA MONTSE BAND 2017


En els últims dos o tres anys he escoltat diverses vegades en directe a l'estupenda intèrpret i compositora de blues i jazz Big Mama Montse. L'última vegada, aquest últim dissabte als porxos de La Sedeta presentant el seu darrer treball. A You tube he trobat la interpretació de la peça que dóna títol al Cd i la seva caràtula.

Aquí la teniu:

 

2 comentaris:

  1. A mi també m'agrada.
    La conec d'ençà que venia als principis del nostre programa de blues a l'emissora municipal, i segueix venint encara. De la seva biografia a la Wilkipèdia recullo: "Con motivo de la celebración del "10º Aniversario de las Noches de Música de S. Just Desvern es escogida artista honorífica por consenso popular y en junio del año 2000 recibe la propuesta de organizar un concierto titulado "Homenaje a Big Mama" en Can Ginestar".
    Ara és presidenta del Club de Blues, crec que de tota Espanya. Col·labora en la creació del fons discogràfic de blues ubicat a la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet. Hi vaig sovint. És el fons més important que conec. Fa pocs dies allà em va comentar sucoses anècdotes a l'acabar una presentació d'harmonicistes del blues. També té les seves etapes d'alt i baixos emocionals, cosa que sembla inherent a tots els artistes.
    La cançó que ens aportes està molt bé.

    ResponElimina
  2. M'ha agradat saber el que expliques en el teu comentari sobre l'artista i la seva relació amb Sant Just i amb tu mateix. Aquest dia a La Sedeta va tenir un gran èxit. Tot el disc es de peces inèdites d'ella. Va estar genial i els músics que l'acompanyaven també. Vam passar una vetllada estupenda tota la família: fills i néts. La petita Jana es va posar a ballar i ens va alegrar encara més la jornada.

    ResponElimina