Etiquetes

dijous, 15 de desembre del 2016

"EL DESTIERRO"




Es tracta d'una pel.lícula espanyola del 2015.

Aquesta és la sinopsi (traduïda de Filmaffinity): "Durant la Guerra Civil Espanyola, Teo està destinat a un fort petit de vigilància que es troba en un fred i inhòspit lloc a les muntanyes. Allí coneix a Silverio, el seu nou company, amb el qual haurà de conviure durant sis llargs mesos. Les diferència de personalitat d'aquests dos homes provocaran moltes tensions, accentuades per l'espai limitat. La coexistència fràgil es trenca amb l'arribada de Zoska, una jove estrangera a qui Silverio troba moribunda prop del refugi. La seva presència en aquell abrupte paratge sembrarà la llavor d'un conflicte encara més devastador que la pròpia guerra, capaç de posar en perill la seva supervivència per alguna cosa tan humana i primigenia com és el sexe i l'amistat."

Impactant la fotografia que recull magistralment l'ambient gèlid de les muntanyes de Lleó on els tres personatges principals conviuen amb la tensió de la guerra i de les seves pròpies vides.

La rudesa d'un home de camp, soldat a la força que ha caigut en el bàndol dels sublevats mentre la seva família ha quedat en zona republicana; un exseminarista fanatitzat per les idees ultraconservadores imperants en una institució com aquella i una miliciana estrangera, idealista i culta formen el triangle que proporciona un bon joc narratiu i interpretatiu que valora molt aquest film.

El tràiler:

1 comentari:

  1. Vist el tràiler, un ja es fa càrrec de la duresa del film.
    No el coneixia. Gràcies.

    ResponElimina