Etiquetes

dimecres, 13 de juliol del 2016

"EL PREU" D'ARTHUR MILLER


Al Teatre Goya es representa fins al 7 d'agost aquesta obra teatral. Protagonistes: dos germans que no es parlen des de fa anys i han de buidar el pis dels pares morts també fa temps; la dona d'un dels germans i un taxador de mobles vells.

Sinopsi: Els pares morts van patir el crak del 29 i van quedar arruïnats. Els fills, aleshores molts joves però ja en edat d'afrontar la vida, prenen camins diferents. Un, especialment dotat pels estudis científics, decideix quedar-ser al costat dels pares per ajudar-los a sobreviure, ja que el pare, humiliat i enfonsat no es mou de casa per intentar sortir-se'n. Això li reportarà no poder acabar la carrera universitària per la qual estava dotat. Es fa policia fins a les portes de la jubilació.

L'altre germà fa la seva i acaba sent un cirurgia d'èxit, que guanya molts diners i envia una ridícula ajuda econòmica als pares.

En retrobar-se els germans per gestionar la venda dels mobles vells, mentre el taxador va fent la seva feina, i en presència de la dona del germà policia, es fan tots els retrets, exposen els seus punts de vista i fan un repàs a la convivència que hi havia a casa dels pares.

Surten molts temes i molt variats. Magnífic text , magnífica interpretació i magnífica direcció.

Molt recomanable.

Per tenir més informació, feu clic aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada