Etiquetes

dilluns, 11 de gener del 2016

UN PACK DE TRES BONES PELIS

"AMY", "LA ISLA BONITA" I "VICTORIA".

Totes tres m'han agradat i per tant, deixo la seva petxada en aquest blog per si algú té curiositat i per mí mateix; per recordar-les més endavant.

Penjo les sinopsis que s'han publicat de cada una d'elles i els trailers:

"AMY"

Documental sobre la famosa cantant britànica *Amy *Winehouse, que compta amb imatges inèdites d'arxiu i entrevistes, que va morir al juliol del 2011 als 27 anys d'edat per parada cardíaca conseqüència dels seus excessos amb les drogues i l'alcohol, addiccions agreujades per la seva bulímia. Amy Winehouse, guanyadora de 6 Premis Grammys, es va veure des de molt jove afectada pel divorci dels seus pares. Tenia un talent natural per al jazz i el soul i una veu prodigiosa que aviat la va fer un estel mundial malgrat llançar només dos discos, però la fama, la premsa sensacionalista, els interessos de la indústria -i del seu entorn- i el seu controvertit amor amb la seva parella Blake Fielder-Civil la van conduir finalment a la seva tràgica mort en el seu pis de Camden, Londres. (FILMAFFINITY)



"LA ISLA BONITA"


A Fer (Fernando Colomo), un veterà director publicitari vingut a menys, ELconvida el seu amic Miguel Ángel (Miguel Ángel Furones) al seu retir daurat a la illa de Menorca. El problema és que l'esposa d'aquest (Lilian Car) també ha convidat a la seva mare i als seus nebots. Miguel Ángel no té més remei que col·locar al seu amic a casa d'una atractiva escultora antisistema (Nuria Román) que viu en permanent conflicte amb la seva filla adolescent (Olivia Delcán). (FILMAFFINITY)



"VICTORIA"

Rodada en un únic plànol seqüencia, el film té com a escenari el famós barri berlinès de Kreuzberg. La càmera és testimoni de tot el que li passa a la jove Victoria, una jove espanyola de Berlín, durant dues hores de la seva vida: des de les quatre del matí fins a les sis: des que coneix a quatre joves pels quals la nit acaba de començar, i com en aquest breu període de temps li succeeixen coses que donaran un gir total a la seva vida. (FILMAFFINITY)


1 comentari:

  1. D'aquests tres films vaig veure un, Amy, que em va agradar. La Winehouse em va agradar des del primer dia que la vaig sentir. Ha estat un bon complement el fet de veure ara el documental que aportes.

    Els altres dos films tenen bona pinta. No m'estranya que t'hagin agradat.

    ResponElimina