Etiquetes

dijous, 18 de juny del 2015

"HABLAR"


Una pel·lícula de Joaquim Oristrell que ens presenta vint històries diferents. Un còctel de situacions que passen en el barri madrileny de Lavapiés- Tot al carrer . El mateix escenari per totes aquestes escenes.

Els personatges són, en general, molt representatius del moment social i polític que travessem: Per exemple: el periodista que necessita un titular tot perseguint la dona d’un corrupte de pro; la noia amb dues carreres que no troba feina; la mare jove amb criatura de sis mesos que ha de robar fruita per poder menjar; l’internauta porno-addicte; l’explotador d’immigrants que els fa treballar i no els paga; la soledat del xatejador que vol trobar-se en el món real amb el seu contacte virtual…

La paraula és la protagonista principal. Hi ha sorpreses en el desenllaç d’algunes situacions. 

Hi ha moments per somriure però també per cabrejar-te. 

La situació a què es veu abocada molta gent per culpa d’aquesta crisi-estafa que aclapara a tantes persones davant la ineficàcia dels que diuen treballar pel benestar de la gent, queda ben retratada en aquesta original i recomanable pel·lícula.

Aquí teniu el tràiler:

1 comentari:

  1. Doncs sí que deu ser interessant, si tot passa al carrer, que és un lloc ideal per fer un film creïble. Segurament que dóna per molt més que 20 històries.

    ResponElimina