Etiquetes

dissabte, 17 de gener del 2015

STEPHEN HAWKING, CIENTIFIC, AFECTAT PER LA ELA


"La Teoria del Tot" és una pel·lícula biogràfica d'aquest importantíssim físic que s'ha estrenat el divendres dia 16 de gener.

Els aspectes que es destaquen en la història són el seu gran nivell científic, la crueltat de la malaltia que se li va manifestar quan tenia 21 anys, la seva actitud crítica amb les religions i l'existència de de Déu i, sobretot, la influència de la seva primera dona en la seva supervivència i felicitat.

Pel que fa a l'aspecte artístic, els protagonistes ho fan molt bé. La transformació de l'actor que interpreta Hawking (Eddie Redmayne) és tal que creus que el que està darrere la càmera és el mateix Stephen. La actriu que fa de la seva primera dona (Felicity Jones) aconsegueix emocionar l'espectador amb la força amb què transmet l'amor i l'empenta que regala a Hawking.

Per a mi crec que, sense poder dir que és una gran pel·lícula, pèls valors comentats i altres que em deixo, val la pena recomanar-la.

Aquí teniu el tràiler:

3 comentaris:

  1. Agraeixo la teva informació i l'aportació del trailer. Diuen que el guió es bó, i el tema, es clar, punyent. Crec haver sentit que l'actor protagonista està nominat per un Oscar o algo així.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tan Eddie Redmayne com Felicity Jones, tots dos, has estat nominats per rebre l'Oscar 2015 a la millor interpretació de protagonista.

      Elimina
  2. Primer va ser Turing, ara Hawking, ser científic està de moda a Hoolywood ^^

    ResponElimina