Etiquetes

dijous, 15 de gener del 2015

"CADA DIA HI HA MÉS DEMÀ" per JOSEP MARIA ESPINÀS


Espinàs sempre ponderat, atent al detall i a l'evolució de tot plegat, va escriure ahir a "El Peródico" un article que toca el tema de l'evolució de la medicina i la seva introducció en el sistema públic de salut en el transcurs de les últimes décades.

La salut perduda no sempre es pot recuperar i la mort, tots ho sabem, és inevitable, però cal reconèixer i agrair els anys de vida que els avenços mèdics i socials han aconseguit per tants milions de persones, que unes dècades abans hagueren deixat d'existir per una infecció de les que ara es guareixen en una setmana.

Si voleu llegir l'article, cliqueu aquí.

2 comentaris:

  1. Jo també vaig llegir l'entrevista a la que fa referència l'Espinàs. Assumeixo totalment tant les seves reflexions com les teves. Penso que hem de seguir lluitant per anar endevant i al menys no perdre lo aconseguit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ahir li vaig preguntar a un metge com veia ell el futur de la sanitat pública i es va mostrar optimista. Tot i això estava més que preocupat per com s'està gestionant lo del medicament que guareix l'hepatitis C...
      Personalment, l'escasetat de recursos públics i la tendència a la privatitatció que tenen els actuals governants estatals i autonòmics em fan ser més aviat pesimista.

      Elimina