Etiquetes

dilluns, 15 de desembre del 2014

"IMPRESCINDIBLES" - LOLA FLORES - UN DOCUMENTAL ESPECIAL


"Imprescindibles" que emet setmanalment tve2, presenta a personatges destacats de diferents àmbits perquè l'espectador els pugui conèixer d'una manera original. La realització d'aquests documentals és de molta qualitat i gairebé mai m'ha decebut.

En aquest cas, la protagonista és Lola Flores, explicada per les seves dues nétes, Elena i Alba que aporten detalls inèdits sobre ella i que, a més, parlen amb altres artistes que la van tractar.

Podem veure i escoltar, entre altres, a Joan Manuel Serrat, però, sobretot, gaudir de dos grans del flamenc actual: Estrella Morente i Miguel Poveda. Les seves interpretacions són realment extraordinàries.

Retalls de la vida i d'algunes actuacions de la "Faraona" arrodoneixen aquest documental, que m'ha agradat molt.
Si el voleu veure, feu clik aquí


Collage muntat amb fotos baixades d'internet dels personatges esmentats en aquest post

2 comentaris:

  1. Fent cas de la teva informació, i després de veure el documental sencer, haig de dir que està molt ben fet.

    Es tracta d'una figura folclórica que no ens interessava massa als joves de la nostre generació, i personalment encara ara tampoc gaire. Però aquest documental, que està fet a major gloria de l'artista, la revaloritza i en part ens fa canviar una mica d'opinió. Tot i que no mostra els aspectes més o menys foscos que tots coneixem. Es clar, les netes que han de dir, moltes llums i poques ombres.

    És la meva opinió. Ha valgut la pena veure'l. Gràcies per la recomanació.

    ResponElimina
  2. Subscric tot el que comentes. Quan es va acabar, vaig dir exactament això: "ha valgut la pena veure'l. "Imprescindibles" fa un tractament especialment acurat als documentals que ofereix. A la xarxa ni ha 207 per veure. Personatges de totes les activitats; més o menys populars, però tots amb prou mèrits per ser protagonistes.

    ResponElimina