Etiquetes

dilluns, 20 d’octubre del 2014

"AGOST", LA PEL-LÍCULA


Cine Texas. Aquest nou cinema del carrer Bailèn de Barcelona, permet veure, als qui no ho van fer quan es va estrenar, aquesta pel·lícula.

Al TNC es va representar amb gran èxit de públic i de crítica (clik). Va ser per a mi l'última ocasió en què vaig veure actuar l'Anna Lizaran.

Al teatre, "AGOST" transmetia una atmosfera globalitzada. La posada en escena, espectacular, per cert, mantenia a l'espectador en contacte amb tots els protagonistes a la vegada. La pel·lícula permet connectar amb cada un dels personatges a través de primers plans i en escenes més segmentades.

Les dues versions són complementàries i fetes per ser aplaudides. De tota manera si no heu vist l'obra de teatre, la cinematogràfica us resultarà suficient per apreciar la història d'aquesta família.

Aquí teniu el tràiler:

2 comentaris:

  1. Jo no puc comparar com ho fas tu, perqué només he vist el film. Em va agradar força, encara que havia sentit dir que la Meryl Streep sobreactuava una mica (o bastant).
    Gràcies per incloir la obra en el teu blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La sobreactuació de la Meryl només la trobo en un parell d'escenes i crec que és disculpable, tenint en compte la personalitat torturada i tortuosa que interpreta.

      Elimina