Etiquetes

dimarts, 30 de setembre del 2014

"MAI ÉS TAN FOSC" - ARCADI OLIVERES


Arcadi Oliveres és un referent pels que encara creuen que el món pot millorar si es posen d’acord i actuen tota o una bona part de la gent que és sensible a les situacions d’injustícia que genera el sistema econòmic i polític que avui dia tenim.

Aquest documental, ens mostra la personalitat d’aquest activista que des dels seus coneixements (doctor en ciències econòmiques) i llarga experiència en dotzenes d'organitzacions i projectes per aconseguir un canvi social, polític i econòmic en favor de la humanitat, segueix impartint conferències, participant en col·loquis i proposant alternatives concretes de manera incansable. Un revolucionari que té com bandera la justícia i la pau.

Radicalment contrari a tota mena de violència i partidari d'exposar els escabrosos detalls i les xifres que giren aquells grans negocis que vulneren sistemàticament i sense vergonya els més elementals principis de l'ètica i la moral.

És també impactant veure que ell viu el seu dia a dia i des de sempre d'una manera coherent amb les seves idees. La pel·lícula ens ho mostra en cada pla. Val la pena apropar-se a una persona d'aquest carisma. No us deixarà indiferents. Segur.

Aquí teniu el tràiler:

1 comentari:

  1. Serà interessant de veure'l. Ell es mereix no només un documental, sino un homenatge a gran escala.

    ResponElimina