Etiquetes

dimarts, 25 de març del 2014

ESQUÍ NÒRDIC I RAQUETES DE NEU


Mai m'havia posat als peus unes raquetes de neu ni uns esquís.

Fa uns dies, vam organitzar una sortida familiar a l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent-Lavansa.

El temps va acompanyar. Sol radiant, molta neu i poc fred. Poca gent a les pistes.

L'espectacle natural que ofereix aquesta estació és magnífic. Boscos i esplanades a uns 2000 metres d'altitud amb unes panoràmiques excepcionals.

Amb les raquetes i els pals pots caminar amb una certa comoditat per la neu i descobrir el plaer de passejar per un decorat tan maco sense limitacions.

Lo dels esquís ja requereix una mica més de pràctica. La por a lliscar massa ràpid va provocar-me dues còmiques caigudes, sense conseqüències.

Segurament, quan hi torni em quedaré amb les raquetes.

Tot plegat, per a mi, una bona troballa.

2 comentaris:

  1. Està molt bé passejar amb raquetes, és un bon invent i com tu dius és molt agradable sobretot si hi vas entre setmana quan no hi trobes aglomeracions humanes. Encara que els esquiadors se n'en foten de nosaltres, els passarells. Però és alló: mig món se n'en fot de l'altra mig.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A aquesta pista d'esquí nòrdic no es solen produir aglomeracions ni els caps de setmana. La gent es dispersa i la configuració de l'espai que és molt gran produeix una sensació molt agradable. No savia que els esquiadors (suposo que et refereixes als d'esquí alpí) s'en fotien dels "nòrdics/raquetistes". Però, la veritat és que se m'en fot, jaja.

      Elimina