Etiquetes

divendres, 13 de desembre del 2013

eGo, de Marc Angelet



Aquesta obra de teatre s'està representant amb força èxit a la Sala FlyHard de Barcelona i fins el proper 13 de gener, si no es torna a prorrogar, com ja s'ha fet dues vegades!.

Les noves formes de comportament de milers o milions de persones a través dels smartphons, tablets, etc. han fet que anar pel carrer o estar en qualsevol lloc públic o privat s'hagi convertit en un espectacle format per gent que té la seva atenció concentrada en un petit enginy amb el que es comunica, s'informa, juga, etc. constantment.

Tot plegat, una veritable addicció que va en augment d'una manera impressionant.

eGo, ens presenta en clau d'humor (el públic riu molt) com una aplicació per telèfons mòbils intel-ligents arriba a conduir la vida de les persones que se la descarreguen.

La trama està molt ben feta i al final crec que molts espectadors surten pensant que una mica del que explica l'obra ja s'està produint ara i que no es pot descartar que alguna cosa similar pugui passar d'aquí a no massa temps a la vida real.

La actriu i actors:  Nadina Campàs, Oriol Casals, Xavi Francés i Pablo Lammers ho fant molt bé. Fins a quatre vegades van tenir que sortir a saludar ahir mateix. Bé, suposo que com cada representació.

Si podeu, aneu-hi. Passareu una estona molt divertida i interessant.

Aquí teniu l'enllaç per ampliar informació i fer la reserva. eGo, de Marc Angelet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada