Etiquetes

dimarts, 1 d’octubre del 2013

"ANEM PER BON CAMÍ"


El Roto, cada dia, a El País, posa el dit a la nafra. Aquesta vinyeta és, per desgràcia, intemporal. Molt sovint i últimament cada dia, els que porten des del poder la cosa pública diuen que ho estan fent molt bé i que anem per bon camí i que aviat es veuran els resultats.

Mentre, al carrer, la gent perd la feina, o està en perill de perdre-la, li apugen el preu de les coses, li rebaixen el salari, li esquilen la pensió, el fan esperar més i més temps per ser operats, els estudis dels fills s'encareixen i, per força, veuen negre el seu futur .

Els que es volen creure aquest eslògan dels governants, si són de classe mitjana o baixa, és clar, els hi està passant el que li passa al protagonista de la vinyeta.

2 comentaris:

  1. Tot el que dius és cert. I jo dic:

    I per quan la revolució?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres quina pregunta!. Primer seria bó que actués la evolució de l'espècie humana, sempre que ens portes a un especímen de bona llei; sense egoisme, enveja, avarícia, etc. etc. i això, a part de que ho veig difícil, és una qüestió de milers o milions d'anys. A més, tinc la sensació de que en aquests moments anem enrere, com els crancs.

      Elimina