Etiquetes

diumenge, 1 de setembre del 2013

UN GRAN ESPECTACLE OPERÍSTIC PER CREAR ADEPTES



L'Arena de Verona fa cent anys que és el teatre d'òpera més gran del món. Aquest juny passat van muntar per cel·lebrar-ho i també per recordar a Pavarotti un fabulós espectacle.

Grans cantants interpreten fragments d'òperes consagrades.

L'escenificació i l'ambient creat pel mateix públic fan que inclús sense ser un seguidor aquest gènere, l'emoció i la pell de gallina aparegui sovint mentre dura el vídeo.


2 comentaris:

  1. Un cop visionat aquest espectacular video complet, he de dir que:
    - Qui ho vegi i no s'emocioni (amb llàgrimes incloses), o bé és de porexpan, o al menys no és d'aquest món.
    - Malgrat la grandiositat del muntatge, és d'un bon gust extraordinari i no cau ni un moment en l'excés ni el barroquisme, cosa que fàcilment podria haver passat. Gran professionalitat.
    - Respecte als protagonistes, el gran Plàcido Domingo, el meu tenor preferit, està fantàstic, sembla que no li passin els anys. L'Andrea Boccelli sempre m'ha semblat estàtic, no perquè no es desplaci per l'escenari, cosa comprensible degut a la seva limitació, sino pel seu posat de braços caiguts que al meu parer li resta efectivitat (és la meva opinió).
    -Ignoro que deuen pensar d'aquest espectacle els puristes de l'òpera. És probable que no els hi sembli bé, com tampoc vàren acceptar de bon grat el cicle de concerts del Tres Tenors.
    - Respecte al qui ha tingut l'encert de penjar aixó en el seu blog: "chapeau".

    ResponElimina
  2. Encertades, com sempre, les teves puntualitzacions. Celebro que hagis pogut gaudir d'aquest vídeo.

    ResponElimina