Etiquetes

diumenge, 28 d’octubre del 2012

ORQUESTRA DE GUITARRES DE BARCELONA



Mai havia escoltat aquesta orquestra, dirigida per Sergi Vicente, encara que fa mes de vint anys que existeix.

Dissabte 27 d'ctubre al Casal Font d'en Fargues, en un ampli i modern Auditori que te una acústica molt bona, van oferir a un públic que l'ompliem de gom a gom  un fantàstic concert.

Peces d'Albéniz, Antonio Soler, Gaspar Sanz, Jacinto Guerrero, José Serrano, Heitor Villa-lobos, Aram Khachaturian, Manuel de Falla, Pablo Sarasate i del mestre Llobet.

Van acompanyar en algunes de les peces a l'oquestra de guitarres la soprano Roser Ferrer, la violinista Ala Voronkova i la violoncelista Esther Vila.

Les magistrals interpretacions de tots els que estaven dalt l'escenari van fer que la vetllada, de dues hores de durada, passes en un tres i no res.

La música en directe, quan s'interpreta amb l'ofici i amb l'entusiasme d'aquests musics, és realment un dels plaers mes importants que ens podem permetre.

En aquests vídeo es pot apreciar una mica el que acabo de comentar.








4 comentaris:

  1. Quina sort, jo també tinc ganes de veure aquesta orquestra en directe. M'han agradat els videos. Has fet unn bon pack. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. JOSEP LLUÍS: Si cliques el link que he posat a la primera línea del post, obriràs la web de l'orquestra on hi ha el programa de les seves properes actuacions.

      Elimina
  2. Fa pocs dies he estat a un concert de dues orquestres d'instruments de corda i pols (llaúds, bandúrries, guitarres, etz). La primera part era una orquestra d'aquí amb repertori un pél clàssic. L'altre era de Castella amb repertori més popular. Em van agradar força.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un especialista com tu tan en música com en instruments de corda segur que et deus trobar com peix a l'aigua en aquests concerts.

      Elimina