Etiquetes

dimecres, 6 de juny del 2012

PARAULES PER L'ESPERANÇA - Cristhian Felber


Avui a la "2" s'ha pogut veure aquesta entrevista. Son uns 20 minuts força interessants. Idees d'un jove economista molt preparat que en alguns punts poden semblar utòpiques , però que amb l'empenta de molta gent, podrien arribar a fer-se realitat.

No fa massa, en Jaume Barberà el va portar al seu programa "Singulars", en el que les seves paraules també van despertar l'interès de l'audiència.

Per acabar, la vinyeta d'avui del Roto a El Pais, ja que li escau al tema:


 

4 comentaris:

  1. Els principis de justícia social i econòmica fa dècades, segles fins i tot, que han estat formulats. El problema és que no aconsegueixen imposar-se en aquest món tan salvatge, dominat pels poderosos. Sí que és cert, però, que quan hi ha una sacsejada forta com una guerra o una greu crisi econòmica, es produeixen canvis socials i polítics importants. Confiem en que la filosofia de valors positius, que s'està gestant en diferents àmbits, pugui assolir millores substancials en la nova societat que, de ben segur, sorgirà després d'aquesta crisi tan bèstia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. EMILI: Esperem que, com una gota malaia, poc a poc, els canvis positius es vagin produint. Ja son moltes les persones que hi treballen. Les pedres mes grosses i dures acaben esmicolades si hi ha molts pics que la colpegen. Recordes de "L'estaca"...?

      Elimina
  2. Està bé l'entrevista. Hi hà gent que en sap i té idees. Caldria algú (grup, institució, el que sigui) que aglutinés coses vàlides per intentar sortir del forat, però.....ho permeteràn?
    Ah!, el dibuix de El Roto, com sempre, tant encertat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. JOSEP LLUÍS: Abans de morir, els sistemes despòtics i injusts claven mossegades...van a matar. No els importa gens el patiment de la gent. Volen, sobre tot, salvar els seus interessos i privilegis. Però l'historia ens mostra que tot pot arribar a tenir un final o patir un canvi en positiu...esperem.

      Elimina