Etiquetes

divendres, 22 de juny del 2012

COMPRAR UN PIS, ANAR DE LLOGUER, VENDRE LA CASA I ANAR A LLOGUER...???

 

 Borja Mateo, expert en el mercat immobiliari, va sortir ahir a la "2" on durant 20 minuts va parlar d'una manera molt entenedora i fins i tot "divertida" del caos que s'està vivint en aquesta qüestió tan important com és l'habitatge.

 En qualsevol cas, resulta molt interessant escoltar-lo perquè dona un munt de dades i consells que poden anar bé a qui estigui pensant en aquests temes per qualsevol raó.

2 comentaris:

  1. Carai, com xerra aquest paio. Es probable que una gran part del que diu sigui veritat, però pot ser que s'estigui capacitat per prevenir el futur amb aquesta contundència? Jo tinc problemes dels que s'han parlat a l'entrevista, i no hi veig la manera de sortir-me'n. Gràcies per la informació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està clar que es pot equivocar. El futur econòmic pot canviar en un "clik", per millorar o per empitjorar. Ara, moltes dades que dona semblen autèntiques i a parir d'això podem intentar treure'n conclusions que poden estar en línia o o no amb el que diu aquest "expert". Al final, però, passarà el que tingui que passar que serà, probablement alguna cosa diferent a la que hàgim previst. Per tant, les decisions en aquest terreny també s'han de prendre contant en que podem encertar-la o no....

      Elimina