Etiquetes

dimarts, 8 de maig del 2012

"AGOST" de Tracy Letts


"Agost" és una obra de teatre de gran èxit que s'ha tornat a posar a la cartellera en el mateix escenari on va triomfar la temporada passada, a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya.

Destaca, en quant a l'actuació, l'interpretació de l'Anna Lizaran a la que acompanyen un equip d'actrius i actors de primera línea (Emma Vilarasau, Rosa Renom, Maife Gil, Abel Folk, Jordi Banacolocha...)

Les relacions  d'una família americana es posen davant el públic durant més de tres hores (en total son 4 hores i 20 minuts amb dos entreactes de 20 minuts cada un) que passen sense adonar-nos.

 La vida matrimonial dels avis protagonistes, les relacions amb les seves tres filles, les parelles d'aquestes, la neta... son l'argument, dens i intens d'un drama en el que es poden veure moltes de les misèries que afecten a la societat occidental d' avui dia.

No cal dir que es una obra molt recomanable.

Aquí teniu el vídeo resum:

 

1 comentari:

  1. És segur que només veient el video no ens podem fer una idea suficient de la intensitat de l'obra, però ja fa patir una mica. Amb els teus comentaris ens fem més càrrec. Segur que vàreu disfrutar aquest dia.

    ResponElimina