Etiquetes

divendres, 27 d’abril del 2012

LA CUBANA - "CAMPANADES DE BODA"


Al Teatre Tívoli de Barcelona trobareu a l'autèntica Cubana. Passareu dues hores i quart ben distrets, riureu i us sorprendrà, com sempre, la posada en escena d'aquesta singular i ja veterana companya de teatre.

Tot gira sobre el tema casament, els preparatius i la cel-lebració. Els personatges son arquetípics: la núvia, els pares, la iaia, la tieta, els cunyats..., tots i cada un d'ells amb una personalitat i unes circumstàncies vitals molt característics, que permeten identificar-nos, a vegades, o identificar persones que coneixem.

La Companyia no repara en despeses. No vull desvetllar res, perquè si aneu a veure-la es millor ser sorprès pels detalls originals i espectaculars que La Cubana ofereix al seu públic.

El teatre, fins ara està a tope cada dia i al Tïvoli i caben més de mil espectadors...

I a continuació un vídeo per ampliar una mica més el tema.


2 comentaris:

  1. Hem sentit comentaris favorables sobre l'obra, però no l'hem vista. Si tu també la recomanes, bona senyal. El video ja mostra l'estil del tema. Gràcies per la teva feina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. JOSEP LLUÍS: Cal pensar que és una "cubanada" autèntica, amb tot el que això representa en quant a originalitat i humor...ni més ni menys.

      Elimina